2015-03-31 12:04:30• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 6-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Április 3-tól a Grand Mall Cinemában


Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7) - A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán.

Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával.

Csingiling és a Soharém legendája (Legend of the NeverBeast) - A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Csingiling és a Suharém legendája

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


Április 1., szerda, 11.30-tól: Buzogány Béla: Zsófi nénit ellopták! - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, kisterem.

Április 2., csütörtök, 10.00-től: A szeretet malma - bemutató - Csokonai Vitéz Mihály bérlet

Április 3., péntek, 11.30-tól: Buzogány Béla: Zsófi nénit ellopták! - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, kisterem.

Filharmónia


Április 2-án, csütörtökön 18-30-tól kamarazenei koncert lesz a Dinu Lipatti Filharmóniában. Beethoven-szerzeményeket játszik majd a Trio Universitas - Fátyl Rudolf (hegedű), Duffek Mihály (zongora) és Molnár Zsolt (cselló) - kamarazenekar.


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeumban látható az „A fáraók Egyiptoma" elnevezésű kiállítás. Már a megnyitón nagy volt az érdeklődés és ez várhatóan nem is változik meg. A tárlatról bővebben itt olvashatsz.

Az Október 25-téren található galériában megnyílt Muhi Sándor képzőművész legújabb, formabontó tárlata, amely április végéig várja az érdeklődőket. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: